среда, 7. децембар 2016.

Ćao svimaaa!! Jako sam srećna jer nam se bliže novogodišnji praznici. Ja inače obožavam praznike i u decembru ću češće izbacivati postove i  većina će imati veze sa praznicima,tako da ako volite praznike isto koliko i ja mislim da će ovo biti zanimljivo za vas.Današnja tema posta jeste par kombinacija za Novu godinu.


Mislim da će se većina devojaka odlučiti za malu crnu haljinu., što je okej.ALI zar nemate osećaj da trebate da budete drugačiji bar za Novu godinu? Nemam ništa protiv male crne haljine,mislim da je to nešto vrh i da crna haljina nikad neće izaći iz mode ali ja bih se opredelila za nešto drugo.

Na primer ja bih se najradije opredelila za šljokičavu suknju ili za tutu suknju.
Što se tiče majice da bih možda obukla belu košulju ili neki svečani dzemper poput ovog sa slike.
Ako idete na proslavu Nove godine računajte da će te većinu vremena stajati.Moj savet je da nosite štikle jedno ako ste sto posto sigurne da će te moći da izdržite u njima. Moj predlog su patofne.Njih je lako ukombinovati. :)
Šminka?!?!??! DA ili NE?

Mislim da je šminka šlag na torti.Jer sva ta svečana odeća dobro ukombinovana nema smisla bez šminke.Ja ne bih izabrala previše jaku šminku. Ova  sa slike je savršena. :)






4 коментара: