субота, 10. децембар 2016.

CHRISTMAS WISHLIST 2016

Ćao svimaa! U današnjem postu odlučila sam da napravim  kao moju listu želja za Božic i Novu godinu, odnosno šta bih ja volela da dobijem za praznike.Ne mora da znači da ću stvarno da dobijem ove stvari.Ovaj post je napravljen prvenstveno iz zabave. :P

. Volela bih da dobijem nešto u fazonu ovih super kjut "Božićnih" čarapa (ne znam kako drugačije da ih nazovem lol).Preslatke su.

Ja sam luuuda za patofnama.I mislim da je to nešto najsladje na svetu.Pričala sam mami o tomee aliii videćemo da li me je slušala hehe.

Jedna moja velika neostvarena želja jeste kućni ljubimac,tačnije mačka..Moji roditelji  su  veliki protivnici  toga (jer živimo u stanu) . Sigurna sam da mi se ova želja neće ostvariti.Ali never say never :)
Volela bih da dobijem jedan Victoria secret body mist. To je jedna moja velika želja jako dugo koja mislim da će mi se ostvariti ove godine. :D


To je to što se tiče ovog postaa! Nadam se da vam se svideo, a vi mi pišite u komentare šta biste vi voleli da dobijete za praznike!!

5 коментара:

  1. Odličan post! Jako mi se sviđaju tvoje želje i nadam se da ćeš sve i dobiti *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post! Dopada mi se tvoja lista želja, jako je slična mojoj! Sviđa mi se što je post kratak, ali dobrog sadržaja!♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  3. PK Domain is serving thousands of customers all over Pakistan with web hosting and other information technology facilities which make our company the well-reputed and competitive in the field of information technology. Visit www.pkdomain.com.pk to get information about cheap domain hosting prices.

    ОдговориИзбриши