уторак, 10. јануар 2017.

Ćao svima! Danas ću sa drugaricom Marijom (koja nema blog), komentarisati  stilove nekih poznatih ličnosti. Nadam se da će vam se svideti

1.Kim Kardashian

Ja: Meni se svidja ova haljina. Neobična je.Svidja mi se ovaj bez  deo jer bez njega haljina bi bila totalno obična i dosadna. Kim izgleda sjajno u njoj.

Marija:Pa meni se ova haljina i ne svidja toliko. Kombinacija ove srebrne i ove bez (kozne) boje i nije bas nesto. Mislim da je Kim mogla i bolje. Sve ostalo mi se sve u svemu svidja.

2. Lucy Hale

Ja: Kobminacija sama po sebi je okej.Nije ništa wow niti ništa preterano.Ja  bih možda  promenila suknju ali nema neke prevelike potrebe za tim. Okej je.

Marija: Pa Lucy ima neki svoj prepoznatljiv stil. Meni je ovo okej. Svidja mi se. Sve zajedno mi je super.

3.Selena Gomez 
 Ja: Ja volim Selenu i volim njen stil. Svidja mi se boja kombinezona .Ne svidja mi se ovaj deo na stomaku. Ali ona izgleda predobro u svemu pa tako i u ovome.


Marija:

Pa ovaj kombinezon(ili sta li je vec) je veoma neobican. Nije bas nesto lep i ne stoji joj najbolje, pogotovo ovaj donji deo. I kosa mi se bas nesto i ne svidja, kao da je malo rascupana. To je to.

4.Blake Lively                   






Ja: Meni je ova haljina presimpatična i svidja mi se.Nije klasična dosadna haljina. Blake izgleda jako lepo u njoj.i mislim da je tad čak bila i trudna.




Marija:Jaaaaoj. Kakav (po meni) promasaj. Haljina je slatka, ali za neku mali devojcicu. I one narukvice na ruci 😑. Ne svidja mi se uopste. Promaseno totalno.
                                             5.Taylor Swift
  
 Ja:Meni se ne svidja ova haljina.Mislim da je njena frizura odlična. Taylor je mnogo promenila stil i to mi se svidja.

MARIJA: Ovo totalno nije njen stil. Ona je htela da bude drugacija nego inace. Svidja mi se cela kombinacija. Haljina je neobicna ali mi se svidja. Ne svidja mi se ruz, ne ide uz kombinaciju, kao ni uz njen ten i oci. I kosa je nekako malo cudna. Sve u svemu okej je.


   
Nadam se da vam se svideo ovaj post! Želim da napomenem da je ovo NAŠE mišljenje i okej je ako se ne slažete sa tim.Ako mislite drugačije od nas napišite u komenatrima .Ako želite da u buduće neki postovi budu sa Marijom.Takodje napišite u komenatrima! XOXO!





8 коментара:

  1. Iskreno ne znam šta da kažem što se tiče kombinacija, nijedna od njih me nije nešto oduvala. Divan post ste napravile, drago mi je da si napravila ovo sa drugaricom!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, nisam fan ovakvih outfita, previše su kilčasti za moj ukus!
    Hvala na poseti i komentaru. Ako želiš, zaprati me i ostavi komentar da bih ti uzvratila! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post. <3
    Outfiti su divni i najvise mi se dopada ovaj od Lucy!
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  4. Lijep post ,pratim te pa ako zelis uzvrati na komentaru
    Usput izasao je novi post

    ОдговориИзбриши