петак, 17. фебруар 2017.

GRAMMY 2017

Ćao svimaa! Odlučila sam da komentarišem kako se ko obukao za dodelu Grammy nagrada. Verovatno sam dosadila ali napomenuću kao i svakog puta da je ovo moje mišljenje i da je skroz okej da se vaše mišljenje razlikuje od mog .Tako da komentarišite da vidimo da li nam se mišljenja poklapaju haha.. :)

ADELE

Adele je dominirala na dodeli.Njen govor je bio tako emotivan i lep.Ali iskreno ne svidja mi se njena haljina, pogotovo ne donji deo. Ali Adele je takva zvezda da kako god da se ona obukla ona će uvek dominirati. Njena šminka mi je svidja kao i frizura.


JENNIFER LOPEZ
Od  Jlo očekivala  sam više. Imam utisak da ovoj haljini nešto fali kao da je nedovršena. Nekako je skroz obična i da nema tog detalja na vratu haljina bi bila tako dosadna. Njena frizura je okej ništa posebno  a šminka mi se svidja.


BEYONCE

Nedavno sam saznala da je Beyonce trudna..Ona kao uvek dobro izgleda. Ali iskreno meni se ova haljina ne dopada prvenstveno zbog boje.Ona je verovatno htela da bude upečatljiva ali mislim da bi to postigla i sa trudničkim stomakom. Kako god ovde mi se ne dopada samo boja haljine.


GIRL CRUSH

Okej svi ćemo se složiti da ovo izgleda očajno .Ali da budem iskrena ovo je drugačije i ona je privukla pažnju svojim izgledom.Ja nisam znala ko je ona i zainteresovala sam se za nju kada sam videla šta je obukla ..mislim da je to zapravo i poenta.


 DEMI  LOVATO


Na mojoj listi najbolje obučenih definitivno je Demi. Ona izgleda bolje nego ikad! Haljina je možda previše providna ali nije to presudno.Svidja mi se boja haljine.

NICK JONAS

Svidja mi se što se bar neko nije odlučio za klasičan konobarski izgled.Ovo je drugačije. I te nitne izgledaju odlično i daju celoj kombinaciji jedan poseban i drugačiji izgled.

To je to što se tiče ovog postaa! Nadam se da vam se svideo.Pišite u komentarima predloge za sledeći post!


2 коментара: