петак, 10. март 2017.

ŠTA BI TREBALO SVAKA DEVOJKA DA IMA U ORMANU? ODUSTAJEM OD BLOGA?

Ćao svimaa! Znam da dugo nisam pisala post ali razlog je što nemam inspiraciju i ni ne trudim se da nešto napišem ako sam neraspoložena ili ako nemam volju i zato redje pišem postove ali smatram da to treba da radim sa voljom i kada imam inspiracije i kada sam naravno raspoložena jer ne želim da negativnu enegriju prenesem na vas..hehe ..Odlučila sam da napišem post na temu "Šta bi svaka devojka trebala da ima u ormanu" 

1-Iscepane farmerice

Mislim da svaka devojka treba da ima u ormanu iscepane farmerice...To nikad neće izaći iz mode. Tako da mislim da je "obavezno" imati iscepane farmerice u ormanu! 2. Mala crna haljina

Sigurno ste čuli da je mala crna haljina neophodna u ormanu jedne devojke . Sa malom crnom haljinom ne možete nikako pogrešiti. Nema tu puno nauke. Ako se dvoumite oko toga šta ćete da obučete mala crna haljina je IDEALNA za sve prilike.Inače ne mora biti mala crna haljina hahah to je samo popularan naziv ,bitno je da je crna jer crna se uz sve slaže i bilo koju boju da ukombinujete sa crnom ne možete pogrešiti. 

  
3.Trenerka                                                                                                                                              
  
Ja iskreno nisam sportski tip i dok skoro nisam oblačila trenerke zaravo, nisam mogla da ih smislim...E to je najveća greška hahahahaah...Koliko god vi ne volite da se oblačite tako barem jedna trenerka se mora naći u ormanu devojke..

     TO JE TO ŠTO SE TIČE OVOG POSTA !!
E sad bih vas stvarno zamolila da mi pišete neke predloge u komentarima..Par puta sam mislila da odustanem od bloga.Ali imam veliku podršku mojih drugara i vas tako da sam odustala od te ideje. Ali videću još da li mogu da se uskladim sa vremenom i obavezama..:)

Нема коментара:

Постави коментар