недеља, 23. април 2017.

GOSSIP GIRL TAG

Ćao svimaaa! Odlučila sam da uradim Gossip Girl tag ... Mislim da sam u jednom postu spomenula da sam gledala Gossip Girl , odnosno nedavno sam završila. Pored te serije preporučujem vam i Pretty Little Liars jer je to ubedljivo najbolja serija ikad...I da, uradiću i PLL tag u nekom od narednih postova! Pa daa počnemoo!

1. Kako sam saznala za seriju?  

 Pre Gossip girl gledala sam PLL i kad sam to završila "nedostajalo" mi je gledanje serija pa sam se raspitala o nekim serijama a i par devojčica iz mog razreda su to već gledale tako da sam i ja odlučila da pogledam. Inače da , imala sam predrasude o seriji ...mislila sam da je jako dosadna ali je ODLIČNA  i ostavila je veliki utisak na mene .


2. Ko je tvoj omiljeni lik iz serije?
   
Blair Waldorf njena pojava mi je jako interesantna.3. Sa kim bi se sprijateljila u seriji? 

Nisam sigurna...možda Jenny. Obe imamo ista interesovanja...


4. Chair (Blair i Chuck) ili Dair ( Blair i Dan) ?

Bez razmišljanja Chair...Ja vama ne mogu opisati koliko su meni Blair i Chuck savršeni...5. Koji je tvoj omiljeni par koji zapravo nikad nije bio zajedno?

Hmm...možda Georgina i Chuck. Ali naravno da su Blair i Chuck MNOGO bolji...Ali mislim da bi se Georgina i Chuck slagali savršeno.


7. Da možeš biti neki lik iz serije ko bi bio?

Jenny jer kao što sam rekla veoma smo slične.


8. Ko je tvoj crush iz serije (odnosno kao simpatija)? 

Od početka Chuck...


9. Ko je tvoj omiljeni zlikovac?

Ima ih doostaa....gotivim Ivy , Georginu itd...


10. Kako si reagovala kad si saznala ko je Gossip Girl?

Neću reći ko je Gossip girl,  jer će možda neki od vas pogledati ovu seriju  pa ne bi baš bilo zanimljivo da u startu saznate ovu bitnu informaciju. Ali samo ću reći da je to neka osoba koja je onako povučena i da sam bila šokirana , jer uopšte nisam sumnjala na tu osobu.


To je to što se tiče ovog postaa! Nadam se da vam se svideo. I ako tražite savršenu seriju uz koju možete da se opustite, bez previše akcije Gossip Girl je pravi izbor! <3 

 

Нема коментара:

Постави коментар