недеља, 25. јун 2017.

R.I.S.V. tag

Ćao svima! Znam da sam juče izbacila novi post , ali bila sam toliko inspirisana da napišem novi! E sad šta je R.I.S.V. tag...verovatno vam zvuči čudno i ne znate šta to znači. RISV- razgovaram iskreno sa vama . Ovo niste imali prilike da vidite kod bilo kog drugog blogera ili jutjubera jer sam ja ovo smislila , kao i pitanja. Mislim da je jako bitno da "razgovaram" sa vama i da se malo bolje upoznamo , ali ovako upoznajete bolje i sebe. Pa da počnemoo!

1. Kako se stiče samopouzdanje i da li si osoba koja ima isto?

Samopouzdanje se definitivno stiče vremenom i iskustvom a ne preko noći. Nisam osoba koja puca od samopozdanja , ali imam isto. I mislim da je vrlo bitno da volite sebe.


2. Kako održavaš svoje telo fit i da li vežbaš?

Nisam osoba koja vežba ili trči. Zapravo vežbam ponekad , u poslednje vreme veoma retko. Ali trčanje..to nikako ne mogu. Da bih održala svoje telo u formi ne jedem mnogo slatkog i pokušavam da izbegnem jela koja goje.


3. Koji je tvoj moto?

Moj moto...pa možda "Nikad ne reci nikad" i " Živi u svojoj koži a ne u tuđim očima".


4. Završi rečenicu : " Biti drugačiji je..."

Biti drugačiji je UVEK U MODI I ATRAKTIVNO.


5. Koji je tvoj  recept za sreću?

Moj recept za sreću je mnogo stvari ...kao na primer slušanje muzike , čitanje knjige , putovanja (bila ona kratka ili duga ....putovanja svakog čine srećnim , zar ne ? ) , druženje sa prijateljima , vežbanje , rad na sebi , crtanje , pisanje ... Biti srećan nije teško , samo ako to dopustite sebi.


6. Navedi par stvari koje voliš kod sebe?

Kod sebe volim to što sam jaako uporna , kreativna i tolerantna. Jako sam tolerantna i koliko je to dobro i super , toliko mi se i obilo o glavu.


7. Gde vidiš sebe za 10 godina?

Sebe za 10 godina vidim , nadam se sa završenim fakultetom i nadam se da sam u gradu svojih snova i radim posao koji volim. Ali pre svega da sam srećna , a ostale stvari će same doći radom i trudom.


Dragi moji , to bi bilo to što se tiče ovog posta. Želim da vas na neki način pozovem da uradite i vi ovaj tag na svom blogu ili jutjub kanalu. Gledala sam da pitanja budu što inspirativnija i neobičnija. Tako da uradite ovaj tag i možda možete da nekoj osobi pomognete ili da je usrećite , što je i glavni cilj ovog R.I.S.V. taga....Ćaoos! 

4 коментара:

  1. Woow! Baš je divno to što si osmislila tag, jako mi se sviđaju pitanja i možda ću i ja uskoro napraviti isti ^^
    Novi post ->This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljiv post. ♥ Takođe mislim da je jako bitno voleti sebe i osećati se dobro u svojoj koži. :D
    Uzvrati praćenjee. ☺

    Misseslandy

    ОдговориИзбриши